maandag 30 maart 2015

Beurzen en Typografie

Ik heb al een tijdje niks van me laten horen, waarschijnlijk omdat ik niet echt het blog-type ben. Toch heb ik niet stil gezeten. Afgelopen week heb ik met Nana Comic Design op de kunststripbeurs in Utrecht gezeten. Hier haar blog, waar ook foto's van die dag op staan: http://nanacomicdesign.blogspot.nl/2015/03/the-comic-art-convention-pictures.html

Dit weekend was ik in Utrecht op de eerste Dutch Comic Con. Hoewel ik er van tevoren niet heel veel zin in had was het absoluut de moeite waard. De sfeer zat er lekker in, er waren leuke spullen te koop en er liepen hele gave cosplayers rond! Weet nog steeds niet zeker of we er volgend jaar een tafel moeten huren, maar dat zien we tegen die tijd wel.

Dan nu, het typografie-gedeelte. Aangezien ik toch wel trots ben op mijn werk en ik toch weer eens iets moet posten: Aanschouw mijn mooie poster!


De opdracht was om een gedicht van Lukas Hirsh te nemen (of in mijn geval 2 gedichten) en daar een typografisch interessante vertaling van te maken. Dat is volgens mij wel gelukt. Morgen horen of mijn leraar het daarmee eens is :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten